” Az egész életre szóló, boldog szerelmes kapcsolatok titkos receptje a következő: sohasem arra kell figyelni, hogy mit kaphatunk, hanem mindig azt kell nézni, hogy mit adhatunk. ,,

Eljött a várva várt „NAGY NAP” ezért mi is szeretnénk adni Nektek egy plussz segítséget ahhoz, hogy az életetek egyik legszebb napja felejthetetlen legyen számotokra!
Számunkra a legfontosabb, hogy a házasulandó pár elégedett legyen a végeredménnyel!
Ezért minden egyes részletekhez mi a szakértelmünket, precizitásunkat, megbízhatóságunkat adjuk hozzá, ami nálunk a meghívók elkészítésében, a helyszíni dekorációk, asztaldíszek, székszoknyák, ültetőkártyák, asztali menük, virágok, köszönetajándékok eleganciájában mutatkozik meg, ezzel szebbé varázsolva a Ti napotokat!
Arra törekszünk, hogy minden párnak az elképzeléseinek megfelelő és hozzájuk illő anyagokat, színeket egyedi designt és kiegészítőket használjunk meghívójuk és a dekorációjuk elkészítése során.
Ennek végeredménye csak is csak egy egyedi, személyre szabott elfelejthetetlen, emlékezetes esküvő lehet!

                         Internetes, telefonos rendelés                                        Telefon: +36 20 313 8001                                        e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 

© 2017 WA Design & Print Kft